• 2 cl jahodový sirup
• jahodové plátky alebo lesné bobuľové ovocie
• sóda, ľad
Spôsob prípravy: Pár kociek ľadu, ovocný sirup a espresso spolu premiešame v shakeri. Cez strainer prelejeme do pohára s ľadom, dolejeme sódou a ozdobíme ovocím.
COFFEE
• 1,5 cl mirabelkový sirup
• grapefruitová kôra
• pohár na víno
Spôsob prípravy: Kávu pripravenú vo french press, mirabelkový sirup a pár kociek ľadu spolu premiešame v shakeri. Cez strainer prelejeme do pohára s ľadom, ozdobíme grapefruitovou kôrou.
• 2 cl mangový sirup
• 4 cl rum anejo Santiago de Cuba
Spôsob prípravy: Do pohára s ľadom nalejeme kávu, mangový sirup a rum. Premiešame spolu a ozdobíme vetvičkou rozmarínu.
• 1,5 cl jahodový sirup,
• espresso shot
Spôsob prípravy: Brandy Soberano, jahodový sirup a espresso spolu premiešame v shakeri. Nalejeme do pohára a ozdobíme citrónovou kôrou.
• espresso shot
• 3 cl egg white sirup
• 1,5 cl limetová šťava
Spôsob prípravy: Whisky, espresso, sirup a limetovú šťavu spolu premiešame v shakeri. Cez strainer prelejeme do pohára s kockou ľadu. Ozdobíme limetkovou kôrou.
Bez kávy si mnohí z nás nevedia predstaviť ráno, jej pitie je tradičný rituál. Počas dňa nám spríjemní chvíle a povzbudí pri ďalšom fungovaní. K pitiu kávy sa neviažu presné pravidlá, tak prečo si ju však nevychutnať napríklad aj počas večera, či noci? V spolupráci s brand-ambasádorom spoločnosti St. Nicolaus Tomášom Gyénom sme vytvorili niekoľko nápojov, ktoré oživia vaše menu. Neustále ich dopĺňame a inovujeme podľa aktuálnych trendov modernej gastronómie. Pokiaľ máte naozaj špeciálnu požiadavku, Tomáš sa určite s vami rád stretne a spoločne vytvoríte niečo, čo vášho hosťa priam ohúri.